Hodnocení obchodu

4,9 33 hodnocení
5
32x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.11.2022
+ Velmi rychlé dodání.

Avatar autora | 27.10.2022
+ Kvalitní zboží, rychlé dodání.

Obchod doporučuji. Vzhledem ke kvalitnímu zpracování i materiálu jsou ceny velmi příznivé. Oceňuji i jednoduchou tabulku velikostí, která odpovídá skutečným rozměrům, takže oblečení sedí.
Avatar autora | 25.8.2022
Objednané zboží zatím nedorazilo ani ze strany dodavatele neproběhla žádná komunikace, že by mi zboží nedodal.
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2022
Dobrý den, paní Jano, dnes jsme spolu mluvily a termín dodání si vysvětlily. U všech položek, které jste objednala, bylo uvedeno dodání do týdne. Zásilku už máte na cestě. Ivana - Wadima.cz
Avatar autora | 26.7.2022
+ Jsem spokojena s rychlosti dodani i kvalitou zbozi

Avatar autora | 19.7.2022
vše ok
Avatar autora | 29.6.2022
+ rychlé dodání

Rychlé dodání kvalitního zboží, nízké náklady na poštovné
Avatar autora | 15.6.2022
Byla jsem velmi příjemně překvapená kvalitou obdrženého zboží za příznivé ceny. Rozhodně doporučuji.
Avatar autora | 9.4.2022
+ Kvalita

Avatar autora (Administrátor) 3.12.2022
Děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste spokojená! Ivana - Wadima.cz
Avatar autora | 8.4.2022
+ rychlá výměna zboží

Avatar autora (Administrátor) 3.12.2022
Děkujeme za hodnocení! Výměna za jinou velikost u nás není problém. Ivana - Wadima.cz
Avatar autora | 29.3.2022
+ bavlněné prádlo zn. Wadima kupuji mnoho let

Avatar autora (Administrátor) 3.12.2022
Děkujeme za hodnocení! Vážíme si, že u nás nakupujete řadu let. Ivana - Wadima.cz
Avatar autora | 22.12.2021
+ Kalhotky z tak měkké a příjemné bavlny se jinde prostě nenajdou.
+ Doručení obratem.

Avatar autora (Administrátor) 3.12.2022
Děkujeme za hodnocení! Máme radost, že jste s kvalitou spokojená. Ivana - Wadima.cz
Avatar autora | 18.10.2021
rychlá reakce na objednávku a její vyřízení
Avatar autora | 4.2.2021
pěkný materiál, kvalitní zboží,rychlé dodání, ochota
Avatar autora | 29.1.2021
rychlé jednání, kvalitní zboží vřele doporučuji
Avatar autora | 23.1.2021
Roušky byly okamžitě k odběru. Byl jsem překvapený kvalitou zpracování. Jsou pohodlné na nošení. Určitě si objednám další.
Avatar autora | 8.1.2021
+ Kvalitní a příjemný materiál
+ Česká výroba
+ Kvalitní zpracování za dobré ceny
+ Příjemná obsluha při vyzvednutí zboží
+ Dobrá komunikace obchodu
- Chvilku mi trvalo zorientovat se v e-eshopu, najít velikost, filtrovat ... , ale pak vše fungovalo jak má:)

S nákupem v eshopu jsem velmi spokojená, pyžama jsou opravdu kvalitně zpracovaná a z příjemného materiálu. Na dětském pyžamu je krásný potisk, již několikrát vyprané a drží tvar i barvu. Doporučuji.
Avatar autora | 21.9.2020
+ Spokojenost se zbožím

Vše v pořádku
Avatar autora | 20.8.2020
+ Rychlost dodávky
+ Velký výběr

Avatar autora | 18.7.2020
+ velmi rychlé a perfektní vyřízení objednávky
- žádná

Avatar autora | 31.5.2020
+ kvalitní za dobrou cenu
- dámské kalhotky které kupuji jsou jenom ve dvou barvách černá a smetanová